Over ons

Mark Vangronsveld Interieurs

 

Van inspiratie tot realisatie

Wie zijn wij?

 

Ons team bestaat enkel uit bekwame vakmannen, die zowel ons maatwerk in eigen atelier verwaardigen als het komen plaatsen. Ook voor afbraakwerken als de eindafwerking zijn ze inzetbaar, kortom zijn ze in alle vakken thuis. Door onze jarenlange ervaring in het vak, creativiteit en top teamwork kunnen wij u een totaalconcept aanbieden. Naast priv√© woningen brengen we ook zakelijke projecten tot een goed eind. 

 

Ook voorzien wij al uw behang -en schilderwerken. Zowel voor binnen als buiten schilderwerken kan u bij ons terecht. Maak uw keuze in de diverse stalenboeken van behang en verf in onze concept store. Wij adviseren u graag! 

 

Ook voor plannen en 3D beelden bent u bij Mark Vangronsveld Interieurs aan het juiste adres. Bespreek samen met onze interieurarchitect uw droominterieur. Aan de hand van plannen en 3D beelden proberen wij u een zo goed mogelijk beeld te geven over hoe uw interieur er precies gaat uitzien. Samen bespreken we het ontwerp, geven advies, sturen het bij en passen het indien nodig aan zodat het eindresultaat precies is hoe u het wilt. 

 

U krijgt van ons een vrijblijvende offerte, die altijd samen met u overlopen wordt. Hier overleggen we wat er precies moet gebeuren. Zowel voor kleinere projecten als een totale renovatie staan we voor u klaar! 

 

 

Contact

 

Adres:

Weg naar Zutendaal 113 

3630 Opgrimbie - Maasmechelen

 

 

Email:

info@vangronsveld-interieurs.be

 

 

Telefoon: 

089/ 77.56.70

GSM:

+32 (0) 475/ 76.86.27

Openingsuren


De concept store zal enkel nog geopend

zijn na  afspraak (zie contact)


  


Maandag: op afspraak

Dinsdag: op afspraak 

Woensdag: op afspraak

Donderdag: op afspraak

Vrijdag: op afspraak

Zaterdag: op afspraak

Zondag: GESLOTEN

Copyright © 2018 - 2019 Mark Vangronsveld Interieurs. All rights reserved.